Hem & Trädgård

Spabad Uppblåsbart Test 2022

En uppblåsbart spabad är ett utmärkt köp som ger dig en fantastisk spaupplevelse till ett överkomligt pris.

Det bästa med en uppblåsbar jacuzzi är att du enkelt kan förvara den och till och med ta den med dig den till lantstället på semestern!

Vi har jämfört årets bästa uppblåsbara spabad och här är våra favoriter:

Bäst i Test
M-SPA Vito Urban test

M-SPA Vito Urban

4.9/5

Riktigt Bra Spabad med Bubbelfunktion

Premium
4.9/5

Grymt Spabad med Massage 6st. Hydrojets 

Prisvärt
4.7/5
AirJet System med 180 Jetstrålar, upp till 7 personer
Billigt
4.6/5
Bubbelfunktion med 138 Airjets

Köpguide: Spabad Uppblåsbart Test

Att köpa en uppblåsbart spabad är en bra investering. Den här typen av spabad är trots allt känd för sin bärbarhet och enkla förvaring. Och så länge du tar hänsyn till de riktlinjer som anges nedan bör du kunna köpa det perfekta uppblåsbara spabadet för din nästa spadag med familj och vänner.

Vad du Ska Tänka på när du Köper ett Uppblåsbart Spabad

Med det sagt, om du är intresserad av att köpa ett riktigt bra uppblåsbart spabad kommer här en hjälpsam guide:

Mått och Antal Personer som Badet kan Rymma

√Ąven om det p√• f√∂rpackningen till spabadet troligen st√•r hur m√•nga personer det kan ta emot, kan du inte alltid lite p√• det. Det h√§r antalet anger trots allt bara hur m√•nga personer som f√•r plats i badet n√§r de sitter och kryper ihop.

Om du vill ha ett spabad som ger alla gott om benutrymme och utrymme bör du därför noga överväga spabadets inre och yttre mått.

Yttermått:

Om du vill ha ett uppblåsbart spabad som ger gott om benutrymme och utrymme finns här exempel på runda spabads personkapaciteter och motsvarande diameter:

  • F√∂r tv√• personer: 180 cm till 190 cm.
  • F√∂r tre eller fyra personer: 190 cm till 195 cm
  • F√∂r fyra eller fler personer: 195 cm till 215 cm

Inre mått:

Det är inte bara spabadets yttermått som du bör tänka på när du köper ett badkar. De inre måtten bestämmer trots allt badets bredd och djup.

Till exempel är väggarna på uppblåsbara spabad vanligtvis cirka 20 cm till 25 cm tjocka. Så om ditt runda uppblåsbara spabad har ett yttermått på 180 cm kan du räkna med att det har ett inre utrymme på cirka 160 cm.

Samtidigt har uppblåsbara badtunnor endast ett djup på högst 73 cm, och de flesta uppblåsbara spabad har ett djup på 63 cm till 71 cm. Allt som överstiger detta skulle göra det svårt att kliva in och ut ur badet..

Driftskostnader

De kostnader du kommer att hantera för driften av ditt uppblåsbara spabad beror i hög grad på vilken storlek du tänker köpa. Ett större badkar innebär trots allt att man använder mer vatten, energi och kemikalier. Nedan följer en närmare redogörelse för dessa utgifter:

1. Kostnader för vattenförbrukning

Trots sin storlek kan uppblåsbara spabad rymma ett ton vatten, med miniatyrmodeller som rymmer så mycket som 700 liter vatten. Och om du tänker använda ditt spabad under längre perioder kommer priset på dina vattenkostnader att bli högre.

På grund av detta bör du se till att tänka på hur mycket vatten du tänker förbruka innan du väljer önskad badkarstorlek och liknande. På så sätt kan du hålla dina vattenrelaterade kostnader till ett minimum.

2. Kostnader för energiförbrukning

Ett uppblåsbart spabad är dyrare att driva än ett vanligt bubbelbad. Uppblåsbara spabad saknar trots allt den isolering som håller badkaret varmt under lång tid. På grund av detta behöver du köra badkarets värmare mycket mer. Och om du bor i ett område med höga elkostnader måste du lägga ut mer pengar på energirelaterade utgifter.

3. Användning av kemikalier

Kemikalier är nödvändiga inköp som håller badkarets vatten säkert och rent. Lyckligtvis kan du köpa kemikalier i paket från välrenommerade säljare för att spara på kemikaliekostnaderna.

Inkluderade Tillbehör och Funktioner

Både budgetmodeller och avancerade modeller bör innehålla de väsentliga delar som behövs i ett bubbelbadkar. Dessa inkluderar reparationssatser, förvaringsväskor, isolerade skydd, kemiska flöten, massagesystem och extra filter, för att nämna några. Men om du vill ta din badtunneupplevelse till nästa nivå kan du leta efter modeller som erbjuder ytterligare tillbehör och funktioner.

Några av dessa inkluderar undervattensbelysningssystem, en tjusig bricka för att hålla drycker, nackstöd och liknande. Som väntat återfinns dessa funktioner vanligtvis i modeller i mellanklassen till den övre prisklassen. Naturligtvis kommer dessa modeller definitivt att vara dyrare. Men om du är villig att lägga ut lite mer pengar för ökad bekvämlighet är du fri att göra det.

Tillverkarens Tillförlitlighet

Varumärket spelar på något sätt en roll för vilken uppblåsbart spabad du vill köpa. Du vill trots allt inte slösa dina pengar på en tillverkare som inte tillhandahåller hållbara och långvariga produkter. Dessutom ska en bubbelpool ge dig möjlighet att koppla av. Och en dåligt tillverkad produkt kommer bara att ge dig huvudvärk.

S√• om m√∂jligt b√∂r du f√∂rs√∂ka leta upp anv√§ndbara recensioner av ett visst varum√§rkes produkter. Vad s√§ger folk om deras produkter? √Ąr kunderna n√∂jda med sina ink√∂p fr√•n det n√§mnda m√§rket? Om recensionerna √§r positiva, g√• vidare och g√∂r ditt k√∂p d√§r.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button