Djur

GPS Katt BĂ€st i Test: 2022

Katter Àr bedÄrande varelser som krÀver mycket kÀrlek och omsorg under hela livet.

Ett GPS-halsband för katter Àr det klart bÀsta sÀttet att hÄlla koll pÄ din katt sÄ att den inte springer bort.

Vi har letat fram Ärets bÀsta GPS för katt och hÀr ser du vinnarna i vÄrat test:

BĂ€st i Test
Tractive GPS Tracker 4 test
4.9/5
En Veckas Batteritid, Sömn & AktivitetsspÄrning
Premium

Minifinder GPS Atto Pro Tracker

4.9/5
Innovativ GPS-tracker med MĂ€ngder av Funktioner
PrisvÀrd
4.7/5
Smart GPS SĂ€ndare med MĂ„nga Funktioner
Billig
4.6/5
Bra GPS-SpÄrare med KattsÀkert SpÀnne

Köpguide: GPS Katt BÀst i Test

NÀr du hittar en katt pÄ djurhemmet eller i grannskapet vill du givetvis se till att den Àr vÀl omhÀndertagen. Visst kan du bara mata den, men det rÀcker inte. En GPS för katter kan hjÀlpa dig att hÄlla ett öga pÄ din lilla pÀlsboll, och de Àr mer Àn bara ett tjusigt halsband.

Vad du Bör TÀnka PÄ nÀr du Köper GPS till Katt

Katter Àr kÀnda för att ha mer Àn ett sÀtt att ta sig fram. Vilket Àr det bÀsta sÀttet att spÄra din katt? En katt-GPS Àr det bÀsta alternativet, sÀrskilt om du har fler Àn en katt.

NÀr det gÀller en GPS för katt Àr det mÄnga saker som man mÄste tÀnka pÄ.

HÀr Àr nÄgra av de grundlÀggande sakerna att tÀnka pÄ nÀr du köper en GPS för katt:

Uppdateringsfrekvens

NĂ€r du har valt en modell Ă€r det dags att ta reda pĂ„ hur enheten uppdaterar dig om var din katt befinner sig. Är den instĂ€lld pĂ„ att uppdatera varje minut? Varje timme? Dagligen? NĂ€r kan du förvĂ€nta dig en ny uppdatering? Ju oftare du fĂ„r en uppdatering, desto mer kan du fĂ„ reda pĂ„ om ditt husdjur. Om du bara vill hĂ„lla ett öga pĂ„ din katt behöver du förmodligen inte en GPS som uppdateras varje minut. Men om du vill ha lite mer flexibilitet för spĂ„rning i hĂ€ndelse av en nödsituation behöver du nĂ„got som gör det minst varje timme eller dagligen.

Multi-SpÄrning

Det finns inget vÀrre Àn att fÄ reda pÄ att din katt tagit en tur till veterinÀren, men att du inte kan nÄ den. Om du har mer Àn en katt behöver du ett system som kan spÄra flera husdjur samtidigt. Det bÀsta sÀttet att ta reda pÄ om en GPS kan spÄra flera katter Àr att frÄga tillverkaren hur mÄnga husdjur varje enhet kan spÄra.

Batteritid

Batteritiden Àr nÄgot som mÄste beaktas nÀr man tittar pÄ GPS-enheter för katter. Om du ska resa kan du vara orolig för att förlora tillgÄngen till ditt husdjur. Om batteritiden Àr kort kan det hÀnda. Vissa GPS-enheter hÄller bara nÄgra timmar, medan andra kan hÄlla i flera veckor.

VÀttentÀthet

Det finns inget vÀrre Àn att upptÀcka att ditt husdjur Àr utomhus, men att du inte kan sÀga vart det tog vÀgen. MÄnga husdjur gillar att gÄ ut. De kanske gillar att simma i en bÀck eller sÄ gillar de att hÀnga i regnet. Utomhuskatterna Àr de som behöver en GPS för utomhusbruk. PÄ sÄ sÀtt vet du alltid var de Àr. Det finns inget vÀrre Àn att hitta dem i en smutsig, vÄt lÄda utan nÄgon som kan hjÀlpa dem.

Fördelar med GPS för Katt

Det finns mÄnga fördelar med att skaffa en GPS-spÄrningsenhet till din katt, bland annat:

  • HĂ„ll koll pĂ„ din katt nĂ€r du Ă€r borta frĂ„n hemmet:

Om du vill se till att din katt inte gÄr nÄgonstans dÀr den inte borde gÄ kan en GPS-enhet hjÀlpa dig att hÄlla ett öga pÄ var den befinner sig hela tiden. Det gör att du kan fÄ en uppfattning om var din katt befinner sig hela tiden, snarare Àn bara nÀr du Àr hemma.

  • HĂ„ll koll pĂ„ din katt nĂ€r den Ă€r vilse:

Ibland vandrar katterna ivÀg och hamnar i lite problem. Om katten bÀr en GPS-enhet kan du spÄra upp den. MÄnga kattÀgare har kunnat anvÀnda en GPS för husdjur för att hitta sina vilsna katter nÀr de gÄr ut ur huset. Om du vill hitta din katt innan den skadar sig Àr en GPS för katt ett utmÀrkt verktyg.

  • Övervaka din katts hĂ€lsa:

En GPS för katt kan ge dig information om var din katt befinner sig under dagen. Om den inte rör sig sÀrskilt mycket kan det betyda att nÄgot Àr fel. NÀr du fÄr en varning pÄ din telefon kan du kontrollera din katt och se till att han eller hon mÄr bra. Detta kan bespara dig besvÀret att behöva gÄ ut och leta efter honom eller ta honom till veterinÀren.

En GPS för katt Àr ett utmÀrkt sÀtt att spÄra upp din katt. Det finns mÄnga fördelar med att skaffa en GPS för katt, till exempel att hindra dem frÄn att gÄ ut nÀr de inte borde och att hÄlla koll pÄ deras hÀlsa. Om du vill ha lite extra skydd kan du övervÀga att skaffa en GPS för husdjur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button