Kläder & Skor

Overall Barn Bäst i Test 2022

Overaller för barn är varma, söta, bekväma och perfekta för många aktiviteter. Det är just därför en bra overall är perfekt som vardagskläder för ditt barn!

Vi har i detta testet jämfört årets bästa vinter-overaller för barn och här är våra favoriter:

Bäst i Test
Didriksons Björnen Multi Coverall 2 test

Didriksons Björnen Multi Coverall 2

4.9/5
Häftig Varm Overall som är Både Vind- och Vattentät
Premium
4.9/5
Slitstark 2-Lagers Overall i Primasoft Black Eco-foder
Prisvärd
4.7/5
Fin Slitstark Overall som är Vind och Vatten-tät
Billig
4.4/5
Varm & Skön Overall till ett Bra Pris

Köpguide: Overall Barn Bäst i Test

Overaller är en modevara för barn som har överlevt genom årtiondena. Från början var de en symbol för hårt arbete för arbetare i kolgruvor och på byggarbetsplatser. De tillverkades också ursprungligen av denim, ett mycket robust material. De skyddar arbetare från lindriga skador, vilket är typiskt för tunga arbetare. De är utformade så att de inte faller av och behöver inte justeras när bäraren utför hårt arbete.

Med åren har de blivit vanligare att bäras av barn. Under årens lopp har barn blivit allt mer aktiva med alla nya lekar och aktiviteter som är utformade för att utveckla deras färdigheter. Overaller är de mest praktiska kläderna som barn kan bära för att göra dessa saker.

Detta Ska du Tänka på när du Köper en Overall för Barn

Med overaller kan de utöva aktiviteter som är viktiga för deras formativa år som att hoppa, springa, klättra och mycket mer. Att låta barnen leka och ha roligt utan att oroa sig för att deras kläder ska bli smutsiga är viktigt för kontinuerlig lek.

Att skaffa den perfekta overallen är viktigt; du kan inte bara ta en från hyllan och säga att det är precis vad dina barn behöver..

Här är några av de saker du bör tänka på innan du köper en overall till ditt barn:

Storlek

Att få den perfekta passformen är viktigt när du skaffar en overall. De är avsedda som aktivkläder, så den perfekta passformen innebär att de ska vara lite lösa. Remmarna kommer att hindra dem från att falla av, så det finns ingen anledning att oroa sig för det.

När du tar mått ska du mäta bröstet, midjan och höjden i centimeter. När du har mätt väljer du overaller som är 5 cm större än dina barns mått för att få en perfekt passform. Se till att passformen är bekväm och inte för tight eller lös för att ha tillräckligt med utrymme för att kunna röra sig. Det är bäst att prova overallerna på dina barn när du köper dem innan du köper dem så att du kan se om det är den perfekta passformen.

Tänk också på vilken typ av kläder som ska bäras under overallen när du tar mått. Om de bärs som vinteroveraller för barn är det bäst att välja sådana som är större än din vanliga storlek.

Underdelen ska ha precis rätt passform, inte för snävt eller löst sittande. Den ska ha tillräckligt med utrymme för att dina barn ska kunna springa runt och leka.

Material

Overaller tillverkas vanligen av polyester eller polyamid, och båda är båda lämpliga för alla årstider. De är bekväma, lätta och slitstarka för alla vinteraktiviteter och perfekta även om temperaturen sjunker.

Tänk på materialets tjocklek när du väljer overaller för specifika årstider.

Komfort och Syfte

Vissa barn är mer aktiva än andra. För mindre aktiva barn är det bäst att välja lättare overaller eftersom de är mindre utsatta för slitage. För mer aktiva barn är det bäst med tjockare och mer studsiga material eftersom de skyddar deras kroppar från skrapsår och repor.

Justerbara Remmar

Remmarna är den mest kritiska delen av overallen. Förutom att hålla overallen på plats ska de också vara justerbara. Barn växer snabbt, och remmarna hjälper dem att få sin overall att passa när de växer i storlek. Du kan få overaller längre än nödvändigt utan att dina barn snubblar på dem.

Remmarna ska också vara lätta att öppna, så att barnen kan ta av sig dem när de behöver gå på toaletten.

De bör dock inte vara för lätta att låsa upp för att undvika att de glider.

Hållbarhet

Det är viktigt att tänka på hur slitstark overallen är, beroende på vilka aktiviteter dina barn ägnar sig åt. Overaller av bomull är lämpliga för mindre ansträngande aktiviteter som målning och andra inomhusaktiviteter. Deminoveraller däremot är perfekta för tyngre lekar, som att springa och klättra. Den tjänar ett dubbelt syfte, nämligen skydd och komfort.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button