Skönhet

BB-Cream Bäst i Test 2024

Det finns massor av olika BB-Creams där ute. Det kan vara otroligt svårt att hitta rätt för dig. Varje märke av BB-Cream har olika styrkor och svagheter.

Längre ner i detta inlägget går vi igenom hur du på enkelt vis väljer rätt BB cream för din hud.

Men först ska vi titta på vilken som är den bästa BB-Creamen inom olika kategorier:

Bäst i Test
loreal paris bb cest magic
4.8/5
Ger Vacker Lyster
Premium
4.8/5
Skyddar mot UVA & UVB
Special
4.7/5
Naturlig Bas
Billig
4.4/5
Naturlig Lyster med SPF 30

Hur du Väljer Rätt BB Cream för din Hy

Vi ska nu gå igenom allt det väsentliga som du behöver veta för att kunna välja rätt kräm för din hy:

Vad är BB Cream?

Bokstäverna i BB cream står för beauty balm eller blemish balm. Den är avsedd att förbättra hudens utseende. BB-Creamer är inte lika tunga som foundation, men de ger ändå lite täckning för att hjälpa dig att få en naturlig glöd. En enda tub med BB cream kan ha fördelarna av concealer, primer, foundation, fuktighetskräm och solskydd i en enda praktisk produkt. Rätt BB-Cream ger jämnhet utan att ge ditt ansikte en klibbig konsistens.

Hudtypen har Betydelse

Hudtypen är den viktigaste faktorn när du väljer en BB-Cream. Det är inte alla BB-Creamer som är kompatibla med din hudtyp. Varje hudtyp har unika behov. Innan du köper någon hudvårdsprodukt måste du veta vilken hudtyp du har för att försäkra dig om att produkten du köper kommer att fungera.

Om du har en typisk torr hud bör du leta efter en BB-Cream som har en fuktgivande eller återfuktande formula. Krämer som innehåller fuktgivande ämnen eller ceramider ger extra fukt till huden.

Om din hud är fet eller om du har en kombinerad hud, vill du hitta en BB-Cream som kan kontrollera oljan i ansiktet. Om du hittar en matterande eller oljefri BB-Cream kommer ditt ansikte att se ut att ha mindre porer. Dessa produkter kommer att ge en glansfri glöd. Det är också viktigt att använda andra matta eller oljefria produkter i ansiktet i kombination med din BB-Cream för att se till att ditt ansikte förblir oljefritt hela dagen.

Om du kämpar med akne kan du prova en fuktgivande BB-Cream som också har aknereducerande egenskaper.

BB Creams Finns i Olika Nyanser

Hudtonen är en annan viktig sak att tänka på när du köper en BB-Cream. Du bör välja en som ligger nära din naturliga hudton för att din hud ska se naturlig ut. Vissa BB-Creamer ger en hyfsad täckning, men precis som foundation måste du välja en nyans med omsorg.

Nyanserna varierar beroende på märke och vissa märken erbjuder ett större urval än andra. Västliga märken tenderar att erbjuda fler alternativ för mörkare hudtoner än sydkoreanska märken, men de flesta märken lägger till nya nyanser för att tilltala en bredare kundkrets.

Solskydd är Viktigt

BB-Creamer är en kombination av flera produkter. En av dessa produkter är vanligtvis SPF. Detta är bra eftersom det innebär att du inte behöver lägga på solskydd under din makeup. Se till att välja en BB-Cream som har den nivå av solproduktion som du behöver. Om du har extremt ljus hud kan du behöva ett högre SPF än någon annan som inte bränner sig lika lätt. Läs alltid förpackningen för att se SPF i en BB-Cream innan du köper den. Detta är särskilt viktigt om du regelbundet glömmer att applicera solskydd. Om du skyddar ditt ansikte från solen kommer du att se ung ut längre.

Ta Hänsyn till din Ålder

När du åldras förändras dina hudvårdsbehov. Det som din hud behöver när du är i tonåren är helt annorlunda än vad den behöver när du är i femtioårsåldern. Det finns BB-Creamer som har anti-aging-fördelar. Dessa krämer är framtagna för personer som är i början av trettiotalet och äldre. Dessa formuleringar tenderar att ha en tunnare konsistens. De är lättare på huden och har en daggig finish. De som är i en högre ålder kanske vill hitta en BB-Cream som har en hög täckningsgrad för att minimera synligheten av fina linjer, rynkor och solfläckar.

Om du vill förbättra din skönhetsrutin kan du överväga att lägga till en BB-Cream i din dagliga hudvård. BB-Creamer jämnar ut hudtonen och korrigerar blemmor. BB-Creamer är lättare än de flesta foundations, men ger ändå viss täckning. BB-Creamer är den ultimata kosmetiska produkten eftersom de kan fungera som fuktkräm, solskydd, hudbehandling och mycket mer.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button